Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Častimo vas sa 40 % popusta na redovnu cijenu jedne od najboljih radnih stolica svih vremena!  

zody akcija 2020

Zody je jedina stolica koju preporučuje Udruženje američkih fizioterapeuta (APTA).

Kad se smjestite u Zody, znate da vas drži jedna od najboljih stolica svih vremena. Stolica Zody rezultat je dugogodišnjih istraživanja i razvoja u području wellnessa i udobnosti te kombinira vrhunsku potporu donjeg dijela leđa s bezvremenskim, inspiriranim dizajnom kako bi svojim korisnicima omogućila visoku učinkovitost. 

Zody 1 back h600pxzody akcija pp 600x600Akcijska ponuda stolice Zody po 40 % sniženoj cijeni u iznosu od 5.280 kn (PDV uključen u cijenu) odnosi se na izvedbu sa crnom mrežom naslona, sivom tkaninom sjedala te aluminijskim postoljem u crnoj boji.

Za dodatne informacije i narudžbe kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom:

Černelić Showroom Zagreb, Vlaška 39
01 4814 448
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Černelić Showroom Rijeka, Martina Kontuša 4
051 303 660
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Černelić Showroom Osijek, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 105B
031 544 365
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stolica je dostupna za isporuku odmah.

Ponuda je ograničena i vrijedi do isteka zaliha. 

Univerzalna privlačnost

Haworthov tim dizajnera i ITO Design surađivali su kako bi spojili najbolje iz europske i sjevernoameričke inventivnosti unutar potpuno ergonomske stolice koja će uvijek biti u trendu. Danas se globalno koristi više od tri milijuna radnih stolica Zody. Prozračnom estetikom i brojnim mogućnostima kombinacija boja i materijala Zody može preuzeti bilo koji izgled i skladno se uklopiti u vaš prostor.

Napredna ergonomija

Zody-jev patentirani sustav sjedala i naslona (PAL) omogućuje korisnicima jednostavno i detaljno podešavanje udobnosti tijekom dana. Potpora za zdjelicu pomaže u održavanju prirodne zakrivljenosti kralježnice, a lumbalna je potpora dizajnirana tako da odgovara prirodnoj zakrivljenosti kralježnice korisnika i nudi neovisno fino podešavanje količine potpore na obje strane donjeg dijela leđa. Ovaj jedinstveni sustav - uz mnoštvo ergonomskih podešavanja, fleksibilni okvir i konstrukciju stražnje mreže - služi za poboljšanje udobnosti i zdravog držanja.

Zody-jeve napredne mogućnosti ergonomskog podešavanja pogledajte ovdje (video).

Iznimna održivost

Radna stolica Zody prednjači i kada je u pitanju ekološke održivost i zaštita okoliša. Dizajniran kako bi minimalizirao utjecaj na okoliš, 42 posto Zody-ja je izrađeno od recikliranog sadržaja, a moguće ga je lako rastaviti i reciklirati 93 posto njegovih dijelova. U sklopu Haworth-ovg Take Back programa, pobrinut ćemo se za pravilno rastavljanje Zody-a i recikliranje svake komponente.