Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Učiniti Vaš prostor ugodnim, funkcionalnim i privlačnim – naš je zadatak

 

Mi smo ČERNELIĆ Rješenja za interijere, obiteljska tvrtka specijalizirana za projektiranje, dizajnersko oblikovanje i opremanje interijera

Tradicija opremanja interijera i izrade namještaja u obitelji Černelić seže u 30-e godine prošlog stoljeća, kada je poznati zagrebački majstor Ivan Černelić osnovao stolarsku radionicu, najprije na zagrebačkom Kaptolu, a potom u Vlaškoj ulici, na adresi sadašnjeg sjedišta tvrtke ČERENLIĆ Rješenja za interijere.

Tvrtku je 1990. godine osnovao Branko Černelić na temelju višedesetljetnog iskustva rada u međunarodnoj industriji namještaja, a od 2000. godine tvrtku vodi njegov sin Marko Černelić.

 

 majstorsko svjedocanstvo 1937 1200px

 

Iskusni smo u izradi cjelovitih rješenja za opremanje i financiranje uređenja i najsloženijih interijera

Bilo da vam je potrebna obnova uredskog, stambenog ili komercijalnog prostora, naš tim stručnjaka može vam pomoći u svim fazama projektiranja i opremanja interijera. Iskusni smo u realizaciji i najsloženijih projekata koji obuhvaćaju:

    • projektiranje i dizajn interijera,
    • dizajn, razvoj i proizvodnju namještaja i opreme,
    • isporuku, montažu i servis opreme,
    • koordinaciju i vođenje radova na gradilištu, te
    • postprodajni servis.

Od osnutka tvrtke za naše klijente opremili smo veliki broj prostora (link na Reference) različitih namjena u Hrvatskoj i inozemstvu: 

100-ak zadovoljnih klijenata
12000 m2 opremljenih prostora

 

 

Naša radna etika

KOMPETENTNOST I PARTNERSKA SURADNJA
Nastojimo čuti i prepoznati stvarne potrebe klijenata, te Vam ponuditi savjet, proizvod ili uslugu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

CJELOVITA I POUZDANA USLUGA
Naš cilj je ponuditi Vam kompletnu uslugu – ključ u ruke, te Vam time omogućiti maksimalan fokus na Vašu osnovnu djelatnost.

UPOTREBLJIVA RJEŠENJA VRHUNSKOG DIZAJNA I BESKOMPROMISNE KVALITETE
Za naš program odabrali smo isključivo najkvalitetnije proizvode koji svojim tehničkim karakteristikama, dizajnom i cijenom predstavljaju najbolji izbor u svojem segmentu, te se prema Vašim potrebama jednostavno prilagođuju i nadograđuju.

VLASTITI PROIZVODI
Kako bi naš program prilagodili zahtjevima tržišta i globalnom gospodarskom okruženju, razvili smo proizvodnju namještaja po mjeri, te vlastiti program stolica, koje pružaju optimalan omjer kvalitete i uloženog novca, te kontinuirano radimo na razvoju novih proizvoda pod brandom ČERNELIĆ.

 

Naš proces

PLANIRANJE
U pripremnoj fazi projekta, naš zadatak je saslušati i razumjeti klijenta, tj. sagledati trenutno stanje, planove i strategiju klijenta, te analizirati njegove poslovne procese i buduće potrebe. To je preduvjet za daljnju suradnju koja može uključivati i pomoć pri pronalaženju adekvatnog prostora, planiranje i dizajnersko oblikovanje prostora, kao i opremanje namještajem i ostalom opremom.

PROSTORNI PROJEKT
Na osnovu analize potreba klijenta razrađujemo detaljni projekt organizacije prostora, nakon kojega slijedi kreativan dio projektiranja – dizajnersko oblikovanje prostora u suradnji s renomiranim hrvatskim arhitektima na način da svi elementi unutarnjeg uređenja tvore jednu skladnu cjelinu.

DIZAJN INTERIJERA
Nakon definiranja svih parametara projekta klijentu prezentiramo prijedlog opremanja namještajem i ostalom opremom pomno odabranih svjetskih proizvođača, te namještajem izrađenim po mjeri i potrebama klijenta.

IZVEDBA, KONTROLA I PODRŠKA
Stručnom ugradnjom opreme do potpune gotovosti i funkcionalnosti prostora, kao i postprodajnim servisom prema potrebama klijenta (redoviti servis i održavanje opreme, projekt rekonfiguracije, stručnu demontažu i montažu u slučaju preseljenja na novu lokaciju) zaokružujemo našu cjelovitu uslugu.

 

Vaše zadovoljstvo ugodnim i funkcionalnim prostorom cilj je svakog našeg projekta uređenja interijera!

 

cernelic image 1200px