Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

HAWORTH slavi 3 000 000 korisnika svoje stolice Zody! Častimo vas sa 50 % popusta na redovnu cijenu jedne od najboljih radnih stolica svih vremena!  

Zody je jedina stolica koju preporučuje Udruženje američkih fizioterapeuta (APTA).

Kad se smjestite u Zody, znate da vas drži jedna od najboljih stolica svih vremena. Stolica Zody rezultat je dugogodišnjih istraživanja i razvoja u području wellnessa i udobnosti te kombinira vrhunsku potporu donjeg dijela leđa s bezvremenskim, inspiriranim dizajnom kako bi svojim korisnicima omogućila visoku učinkovitost. 

Zody 1 back h600pxzody akcija pp 600x600Akcijska ponuda stolice Zody po 50 % sniženoj cijeni u iznosu od 4400 kn (PDV uključen u cijenu) odnosi se na izvedbu sa crnom mrežom naslona, sivom tkaninom sjedala te aluminijskim postoljem u crnoj boji.

Stolicu Zody možete isprobati u našim salonima u Zagrebu i Rijeci.

Za dodatne informacije i narudžbe kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom:

Černelić Showroom Zagreb, Vlaška 39
01 4814 448
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Černelić Showroom Rijeka, Martina Kontuša 4.
051 303 660
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stolica je dostupna za isporuku odmah.

Ponuda je ograničena i vrijedi do isteka zaliha. 

Univerzalna privlačnost

Haworthov tim dizajnera i ITO Design surađivali su kako bi spojili najbolje iz europske i sjevernoameričke inventivnosti unutar potpuno ergonomske stolice koja će uvijek biti u trendu. Danas se globalno koristi više od tri milijuna radnih stolica Zody. Prozračnom estetikom i brojnim mogućnostima kombinacija boja i materijala Zody može preuzeti bilo koji izgled i skladno se uklopiti u vaš prostor.

Napredna ergonomija

Zody-jev patentirani sustav sjedala i naslona (PAL) omogućuje korisnicima jednostavno i detaljno podešavanje udobnosti tijekom dana. Potpora za zdjelicu pomaže u održavanju prirodne zakrivljenosti kralježnice, a lumbalna je potpora dizajnirana tako da odgovara prirodnoj zakrivljenosti kralježnice korisnika i nudi neovisno fino podešavanje količine potpore na obje strane donjeg dijela leđa. Ovaj jedinstveni sustav - uz mnoštvo ergonomskih podešavanja, fleksibilni okvir i konstrukciju stražnje mreže - služi za poboljšanje udobnosti i zdravog držanja.

Iznimna održivost

Radna stolica Zody prednjači i kada je u pitanju ekološke održivost i zaštita okoliša. Dizajniran kako bi minimalizirao utjecaj na okoliš, 42 posto Zody-ja je izrađeno od recikliranog sadržaja, a moguće ga je lako rastaviti i reciklirati 93 posto njegovih dijelova. U sklopu Haworth-ovg Take Back programa, pobrinut ćemo se za pravilno rastavljanje Zody-a i recikliranje svake komponente.