Vrhunska ergonomska uredska stolica ZODY by HAWORTH

Vrhunska ergonomska uredska stolica ZODY by HAWORTH

Radnu stolicu ZODY preporučuje Udruženje američkih fizioterapeuta (APTA)

Častimo vas sa 47 % popusta na redovnu cijenu jedne od najboljih radnih stolica svih vremena ZODY by HAWORTH.

Uredska radna stolica ZODY rezultat je dugogodišnjih istraživanja i razvoja u području wellnessa i udobnosti te kombinira vrhunsku potporu donjeg dijela leđa s bezvremenskim, inspiriranim dizajnom kako bi svojim korisnicima omogućila visoku učinkovitost.

ZODY-jeve napredne mogućnosti ergonomskog podešavanja pogledajte ovdje (video).

Univerzalna privlačnost

Haworthov tim dizajnera i ITO Design surađivali su kako bi spojili najbolje iz europske i sjevernoameričke inventivnosti unutar potpuno ergonomske stolice koja će uvijek biti u trendu. Danas se globalno koristi više od tri milijuna radnih stolica ZODY. Prozračnom estetikom i brojnim mogućnostima kombinacija boja i materijala ZODY može preuzeti bilo koji izgled i skladno se uklopiti u vaš prostor.

Napredna ergonomija

ZODY-jev patentirani sustav sjedala i naslona (PAL) omogućuje korisnicima jednostavno i detaljno podešavanje udobnosti tijekom dana. Potpora za zdjelicu pomaže u održavanju prirodne zakrivljenosti kralježnice, a lumbalna je potpora dizajnirana tako da odgovara prirodnoj zakrivljenosti kralježnice korisnika i nudi neovisno fino podešavanje količine potpore na obje strane donjeg dijela leđa. Ovaj jedinstveni sustav – uz mnoštvo ergonomskih podešavanja, fleksibilni okvir i konstrukciju stražnje mreže – služi za poboljšanje udobnosti i zdravog držanja.

Iznimna održivost

Radna stolica ZODY prednjači i kada je u pitanju ekološke održivost i zaštita okoliša. Dizajniran kako bi minimalizirao utjecaj na okoliš, 42 posto ZODY-ja je izrađeno od recikliranog sadržaja, a moguće ga je lako rastaviti i reciklirati 93 posto njegovih dijelova. U sklopu Haworthovog “Take Back” programa, pobrinut ćemo se za pravilno rastavljanje ZODY-ja i recikliranje svake komponente.

Akcijska ponuda stolice ZODY po 47 % sniženoj cijeni u iznosu od 769,79€ / 5.800 kn (PDV uključen u cijenu) odnosi se na izvedbu sa crnom mrežom naslona, crnom tkaninom sjedala te aluminijskim postoljem u crnoj boji

Rok isporuke je 5 radnih dana u poslovnicama Černelić d.o.o.
Po dogovoru nudimo i mogućnost dostave na vašu adresu uz nadoplatu.
Ponuda je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

 

Za dodatne informacije i narudžbe kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom:

Černelić Showroom Zagreb 
Vlaška 39
01 4814 448
zagreb@cernelic.hr

Černelić Showroom Rijeka
Martina Kontuša 4
051 303 660
rijeka@cernelic.hr

Černelić Showroom Osijek
Ul. Josipa Jurja Strossmayera 105B
031 544 365 / 091 5929428
osijek@cernelic.hr