Izjava o zaštiti podataka Černelić d.o.o.

 

1. Uvod

 

Černelić d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem www.cernelic.hr prikupi.

Černelić d.o.o. prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga smještaja.

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.cernelic.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

2. Korištenje osobnih podataka

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Černelić d.o.o. korištenjem Internet stranice www.cernelic.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku ili pismenom obliku (ispis elektroničke pošte), te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima Černelić d.o.o. će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

3. Rezervacija

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge Černelić d.o.o., bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i eventualno podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge smještaja.

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

 

4. Kolačići 

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Černelić d.o.o. prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.istria-home.com (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.cernelic.hr na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.cernelic.hr.

Černelić d.o.o. zadržava pravo korištenja kolačića na www.cernelic.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića  uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

 

5. Poveznice

www.cernelic.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, stranice turističkih zajednica). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Černelić d.o.o. ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

 

6. Digitalni marketing

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Černelić d.o.o. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na zagreb@cernelic.hr.

 

7. Sigurnost

Černelić d.o.o. poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Černelić d.o.o., odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na zagreb@cernelic.hr.

 

8. Obavijesti o promjenama

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Černelić d.o.o.
Vlaška 39
10000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 40174103130
Tel. +385 1 4814 448
Email: zagreb@cernelic.hr