Tkane vinil podne obloge 2tec2

Izuzetno robusne, visoko funkcionalne hibridne vinil podne obloge 2tec2 izvrstan su izbor za zahtjevne komercijalne projekte.
Funkcionalne podne obloge 2tec2 kombiniraju izdržljivost i lakoću održavanja tvrdog poda, s elegantnim izgledom i toplinom tepiha.
Atraktivan i suvremen izgled – dizajniran da izgleda i djeluje poput tekstila.

Arhitekti i dizajneri diljem svijeta odabiru pod 2tec2 zbog njegovih inovativnih i arhitektonskih karakteristika poput elegantne i neprimjetne 3D strukture i zbog njegovih funkcionalnih svojstava – izvrsnih zvučnih svojstava i poboljšane udobnosti pod nogama, kao i lakoće održavanja i izdržljivosti.

  • atraktivni dizajni bešavnih podova za suvremene arhitektonske projekte,
  • oblikovan da izgleda i osjeća se poput tekstila, tkan na razboju Jaquard kako bi stvorio pravu 3D strukturu,
  • sastavljen od PVC-a i fiberglasa za dugotrajnu intenzivnu upotrebu,
  • razvijen za jednostavno održavanje i visoku trajnost – lako se čisti i održava, bez grinja, upijanja prašine i alergena,
  • vinilne rolne imaju vizualnu privlačnost široko tkanog tekstila,
  • kolekcija vinilnih ploča sastoji se od četvrtastih pločica (50×50 cm) ili posebnih oblika,
  • izdržljiv,
  • jednostavan za postavljanje

Izdržljive i u teškim uvjetima rada, otporne na UV zrake, vatrootporne s tehnologijom Acoustic Comfort Backing® za ublažavanje zvukova, tkane vinilne podne obloge 2tec2 poboljšati će i uljepšati vaše prostore, bilo da se nalaze u radnim prostorima, hotelima, zdravstvenim ustanovama, javnim prostorima, prodavaonicama ili u stambenim prostorima. Podne obloge 2tec2 savršeno su rješenje su za upotrebu u prostorima s velikim prometom i imaju minimalno 10 godina jamstva.

Održiva proizvodnja ključna je za naše temeljne vrijednosti. 2tec2 izrađuje tkane vinilne podne obloge koje su izdržljive, funkcionalne te osiguravaju visoku udobnost korištenja bez zanemarivanja okoliša.

Svi proizvodi 2tec2 dizajnirani su i proizvedeni u Belgiji.