Mi smo ČERNELIĆ Rješenja za interijere, obiteljska tvrtka specijalizirana za projektiranje, dizajnersko oblikovanje i opremanje rezidencijalnih, poslovnih, ugostiteljskih i javnih interijera i eksterijera.


 

Tradicija opremanja interijera i izrade namještaja u obitelji Černelić seže u 30-e godine prošlog stoljeća, kada je poznati zagrebački majstor Ivan Černelić osnovao stolarsku radionicu, najprije na zagrebačkom Kaptolu, a potom u Vlaškoj ulici, na adresi sadašnjeg sjedišta tvrtke ČERENLIĆ Rješenja za interijere.

Tvrtku je 1990. godine osnovao Branko Černelić na temelju višedesetljetnog iskustva rada u međunarodnoj industriji namještaja, a od 2000. godine tvrtku vodi njegov sin Marko Černelić, sa timom suradnika.

 

 


Iskusni smo u izradi cjelovitih rješenja za opremanje i financiranje uređenja i najsloženijih interijera ili eksterijera.


 

Bilo da vam je potrebna obnova uredskog, stambenog ili komercijalnog prostora, naš tim stručnjaka može vam pomoći u svim fazama projektiranja i opremanja interijera. Iskusni smo u realizaciji i najsloženijih projekata koji obuhvaćaju:

• projektiranje i dizajn interijera,
• dizajn, razvoj i proizvodnju namještaja i opreme,
• isporuku, montažu i servis opreme,
• koordinaciju i vođenje radova na gradilištu, te
• postprodajni servis.

 


Od osnutka tvrtke za naše klijente opremili smo stotine prostora i tisuće kvadrata različitih namjena, od uredskih i stambenih do hotelskih, ugostiteljskih i javnih prostora  u Hrvatskoj i inozemstvu.


 

KOMPETENTNOST I PARTNERSKA SURADNJA
Nastojimo čuti i prepoznati stvarne potrebe klijenata, te Vam ponuditi savjet, proizvod ili uslugu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

CJELOVITA I POUZDANA USLUGA
Naš cilj je ponuditi Vam kompletnu uslugu – ključ u ruke, te Vam time omogućiti maksimalan fokus na Vašu osnovnu djelatnost.

UPOTREBLJIVA RJEŠENJA VRHUNSKOG DIZAJNA I BESKOMPROMISNE KVALITETE
Za naš program odabrali smo isključivo najkvalitetnije proizvode koji svojim tehničkim karakteristikama, dizajnom i cijenom predstavljaju najbolji izbor u svojem segmentu, te se prema Vašim potrebama jednostavno prilagođuju i nadograđuju.

VLASTITI PROIZVODI
Kako bi naš program prilagodili zahtjevima tržišta i globalnom gospodarskom okruženju, razvili smo proizvodnju namještaja po mjeri, te vlastiti program stolica, koje pružaju optimalan omjer kvalitete i uloženog novca, te kontinuirano radimo na razvoju novih proizvoda pod brandom ČERNELIĆ.


 


Naš proces


Zadovoljstvo klijenta cilj je svakog našeg projekta uređenja interijera. Kako bismo postigli taj cilj, svim fazama realizacije projekta pristupamo s potpunom posvećenošću.

PLANIRANJE
U pripremnoj fazi projekta, naš zadatak je saslušati i razumjeti klijenta, tj. sagledati trenutno stanje, planove i strategiju klijenta, te analizirati njegove poslovne procese i buduće potrebe. To je preduvjet za daljnju suradnju koja može uključivati i pomoć pri pronalaženju adekvatnog prostora, planiranje i dizajnersko oblikovanje prostora, kao i opremanje namještajem i ostalom opremom.

PROSTORNI PROJEKT
Na osnovu analize potreba klijenta razrađujemo detaljni projekt organizacije prostora, nakon kojega slijedi kreativan dio projektiranja – dizajnersko oblikovanje prostora u suradnji s renomiranim hrvatskim arhitektima na način da svi elementi unutarnjeg uređenja tvore jednu skladnu cjelinu.

DIZAJN INTERIJERA
Nakon definiranja svih parametara projekta klijentu prezentiramo prijedlog opremanja namještajem i ostalom opremom pomno odabranih svjetskih proizvođača, te namještajem izrađenim po mjeri i potrebama klijenta.

IZVEDBA, KONTROLA I PODRŠKA
Stručnom ugradnjom opreme do potpune gotovosti i funkcionalnosti prostora, kao i postprodajnim servisom prema potrebama klijenta (redoviti servis i održavanje opreme, projekt rekonfiguracije, stručnu demontažu i montažu u slučaju preseljenja na novu lokaciju) zaokružujemo našu cjelovitu uslugu.

 


Vaše zadovoljstvo ugodnim i funkcionalnim prostorom cilj je svakog našeg projekta uređenja interijera ili eksterijera!