Andreu World − dizajn, kvaliteta, etičnost

Andreu World je brend koji potječe iz blizine Valencije. Jedan je od vodećih španjolskih proizvođača dizajnerskog namještaja za mjesta okupljanja poput kafića, hotela, restorana, tvrtki i javnih prostora te vanjskih površina.

S preko 50 godina iskustva i proizvodima vrhunskog dizajna i beskompromisne kvalitete stekao je ugled na međunarodnim tržištima više od 70 zemalja svijeta.

Od svojih početaka Andreu World je posvećen inovacijama u području udobnog sjedenja i namještaja. Napredna obrada drva, elegantne linije, kvaliteta, udobnost i ljepota proizvoda zaštitni su znakovi Andreu World-a i tajna njihovog uspjeha, a sve utjelovljeno u proizvodima osmišljenim od vrhunskih svjetskih dizajnera. U osnovi filozofije tvrtke je želja za oblikovanjem održivih i zdravih prostora za život i rad.

Izvrsnost u dizajnu i proizvodnji, neprekidna tehnološka evolucija i ručni rad, uz izraženu etičnost i poštovanje prirode, odražavaju vrijednosti brenda čiji je krajnji cilj zadovoljvstvo kupaca i korisnika namještaja.