BUREAU by Schönbuch

Konzolni stol iz asortimana BUREAU kombinira praktičnu svestranost s kul elegancijom. Sjajan svestrani komad namještaja, dobro funkcionira kao rješenje za pohranu u hodnicima i dnevnim prostorima, ali i kao tanak pisaći stol za kućne urede i hotelske sobe. U kombinaciji s ogledalom služi kao puristički stolić za šminkanje. Ispod ploče stola, zaobljenih rubova, nalazi se pretinac za odlaganje, koji je zatvoren sa strane i koji se može opremiti i opcijskim električnim utičnicama. Linija BUREAU uključuje i samostojeći stol u istom stilu.
Stol iz linije BUREAU krasi bezvremenski stil, a njegove zaobljene linije ključna su značajka dizajna. BUREAU je savršene veličine za blagovaonski stol, ali također čini idealan izlog za kreativne aranžmane biljaka ili ukrasnih dodataka. Kao privlačan dodatak svakom prostoru, može se jednako dobro koristiti kao uredski stol. Bilo kod kuće ili u hotelskoj sobi, elegantni stol BUREAU nadopunjuje svaki interijer. Jedna linija namještaja, niz mogućnosti koje inspiriraju nove ideje za uređenje.

Informacije o proizvodu

Pošalji upit za troškovničku stavku  Tehnički opis proizvoda (troškovnička stavka) dostupan je na zahtjev.
  Molimo da popunite i pošaljete upit ili nas kontaktirate na bilo koji način.
  Tehnički opis proizvoda i / ili troškovničku stavku šaljemo na mail adresu u roku 3 radna dana.

  Pošalji upit


   Molimo ispunite formular i pošaljite nam upit. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku, a najviše u roku od dva radna dana.

   Svi brandovi