REST OUT by B&T

Kombinirajući svoj minimalistički i jednostavan stil s udobnošću, stolice za vanjsku upotrebu RESNIK OUT donose svoj moderan šarm na otvorenom. Dok nudi savršenu kombinaciju jednostavnosti i besprijekorne izrade, donosi udobnost u središte iskustva sa svojom upletenom strukturom i glatkom teksturom.
Udobne stolice RESNIK OUT lako se pakiraju zahvaljujući laganom i kompaktnom dizajnu, dok njihova polipropilenska vanjska zaštita zajedno s nogama od nehrđajućeg čelika, koje se mogu uskladiti s tri verzije, s tapeciranim sjedalom ili potpuno tapeciranim, nudi mogućnost dugotrajne upotrebe. Njegov model sa žičanim nogama i rukama, koji se može pričvrstiti na stolicu kada je potrebno, nudi praktičnu metodu skupljanja i prednost jednostavnog čišćenja poda. Sa svojim modelom bez naslona za ruke, dvije različite opcije za noge i mogućnosti tapeciranog naslona i sjedala prikladan za vanjske uvjete, omogućuje prilagodbu specifičnu za potrebe i stil.

Informacije o proizvodu

Pošalji upit za troškovničku stavku  Tehnički opis proizvoda (troškovnička stavka) dostupan je na zahtjev.
  Molimo da popunite i pošaljete upit ili nas kontaktirate na bilo koji način.
  Tehnički opis proizvoda i / ili troškovničku stavku šaljemo na mail adresu u roku 3 radna dana.

  Pošalji upit


   Molimo ispunite formular i pošaljite nam upit. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku, a najviše u roku od dva radna dana.

   Svi brandovi